NASEC, ELKE NACHT 100% PERFORMANCE IN DE NACHT.

Wat we doen

Als organisatie is het voor u belangrijk dat iedereen die voor u werkt, betrokken is bij de performance van uw organisatie. Voor nachtreceptionisten die een representatieve functie hebben is dit van extra belang. Mensen die namens uw organisatie gasten en/of medewerkers te woord staan, hebben een grote invloed op de gastbeleving en medewerker-tevredenheid. U verwacht daarom van hen een positieve bijdrage aan de gastvrijheid van uw organisatie. Overdag én ’s nachts. Ingeleend of niet. Dat begrijpen wij maar al te goed. Van onze vakbekwame en representatieve nachtreceptionisten voor de nacht kunt u dan ook een hart voor uw organisatie verwachten. Daar hebben wij onze specialisatie van gemaakt. Betrouwbaarheid in onze samenwerking met u is daarop een belangrijke aanvulling om met ons in zee te gaan.
Wij garanderen u 100% bereikbaarheid van onze organisatie, 100% heldere communicatie en 100% levering van uw aanvragen. Zo komt u dus nooit zonder mensen in de nacht te zitten.

Persoonlijk accountmanagement, 24 uur per dag, zeven dagen per week, duidelijke afspraken en een vaste pool van gekwalificeerde nachtreceptionisten zijn de fundamentele bestanddelen van de 100% garantie van NASEC.Laat de nacht niet langer een last zijn voor u.

Neem contact op

Dag en nacht

Onze service is dag en nacht bereikbaar en inzetbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie op +31 (0)26 – 351 14 17 of via info@nasec.nl

24 uur per dag

Wij bieden onze klanten persoonlijk accountmanagement, 24 uur per dag.

Neem contact met ons op voor meer informatie op +31 (0)26 – 351 14 17 of via info@nasec.nl

7 dagen per week

Onze service is zeven dagen per week beschikbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie op +31 (0)26 – 351 14 17 of via info@nasec.nl

Betrouwbaarheid

Wij bieden 100% bereikbaarheid, 100% levering en een 100% heldere communicatie. Wij gaan voor een duurzame en lange termijn relatie.

Ondernemerschap

Wij zijn flexibel en staan open voor integratie van taken. Onze prijsstelling is concurrerend. Professionaliteit. Wij verstaan ons vak en zijn representatief. Afspraak is afspraak.

Daadkracht

Wij doen ons werk snel, goed en doortastend. Kortom: Wij ontzorgen u in de nacht. Every night is a night for 100% performance.